Nyheter

Spelprototyp tar form

Spelet tar sakta men säkert form. Efter en del laborationer och konceptkodning kan vi konstatera att vi nu har en fungerande stateengine. 

Läs mer...

Spelprojekt startat

Insoft går från ord till handling med ett projekt som diskuterats i flera år. Insoft kommer ge sig in på marknaden för independentspel. 

Läs mer...

Serverflytt

I syfte att förbättra bandbredden för våra kunder flyttades samtliga servrar till en ny Co-Location. Driftstoppet blev endast ett par timmar och byte av IP-serier med mera gick som planerat.

Läs mer...

Ny byggserver

En byggserver har lagts till för att komplettera den nya gitbaserade repositoryservern. Målsättning är en automatiserad process där kod som checkas i i gitrepositories byggs och deployas automatiskt.

Läs mer...

Invigning av nya lokalen

Insoft och Thargelion bjuder in till invigningsfest i nya lokalen. Äntligen är allt klart!

Läs mer...

Ny repositoryserver

Rubicon har nu fått upp en gitbaserad repository i stil med github för eget bruk. I ett senare skede öppnas detta repository öppet för alla. Siten är baserad på Kudu, den applikation som Microsoft använder för git i Azure.

Läs mer...

NIDS på plats

En Nids har installerats efter vissa besvär inledningsvis. Tester visar att det det fungerar enligt plan. Det var ett annorluna och spännande projekt att få en NIDS på plats. Nu är kundernas servrar bättre skyddade mot angrepp. 

Läs mer...

Vår först pilotkund

Vår virtuella hostingplattform Dublin har fått sin första pilotkund. Kunden testar en windows 2008 server på den nya plattformen. Det återstår en del arbete innan plattformen kan övergå från sin betastatus till fullkomligt driftsäker. Vi arbetar fortfarande på våra rutiner för automatisk backup av virtuella servrar, mätning/övervalning av uptime och säkerhet. Med fortsatt arbete och feedback från våra pilotkunder är vår förhoppning att kunna erbjuda serverhosting till fler företag framöver.

Läs mer...

Plattformen Dublin tar form

Efter en längre tid med små steg framåt fungerar virtualiseringsplattformen Dublin som planerat. Insoft och Thargelion flyttar nu in på de nya virtuella servrar som skapats. Vi har även fått en första pilotkund som testar en windows 2008 server på den nya plattformen.

Läs mer...

Insoft flyttar till nya lokaler

Efter nästan ett år flyttar Insoft från de gemensamma lokalerna på Södermalmsallén 36 till Gotlandsgatan. Den nya lokalen delas med Thargelion.

Läs mer...