Nyheter

Ny repositoryserver

Rubicon har nu fått upp en gitbaserad repository i stil med github för eget bruk. I ett senare skede öppnas detta repository öppet för alla. Siten är baserad på Kudu, den applikation som Microsoft använder för git i Azure.

Läs mer...

Vår först pilotkund

Vår virtuella hostingplattform Dublin har fått sin första pilotkund. Kunden testar en windows 2008 server på den nya plattformen. Det återstår en del arbete innan plattformen kan övergå från sin betastatus till fullkomligt driftsäker. Vi arbetar fortfarande på våra rutiner för automatisk backup av virtuella servrar, mätning/övervalning av uptime och säkerhet. Med fortsatt arbete och feedback från våra pilotkunder är vår förhoppning att kunna erbjuda serverhosting till fler företag framöver.

Läs mer...

Plattformen Dublin tar form

Efter en längre tid med små steg framåt fungerar virtualiseringsplattformen Dublin som planerat. Insoft och Thargelion flyttar nu in på de nya virtuella servrar som skapats. Vi har även fått en första pilotkund som testar en windows 2008 server på den nya plattformen.

Läs mer...

Insoft flyttar till nya lokaler

Efter nästan ett år flyttar Insoft från de gemensamma lokalerna på Södermalmsallén 36 till Gotlandsgatan. Den nya lokalen delas med Thargelion.

Läs mer...